Bewaking van programma-activiteit

Bewaking van programma-activiteit is een tool ontworpen voor de realtime weergave van informatie over de activiteit van de computer van een gebruiker.

Voor het gebruik van de Bewaking van programma-activiteit moet u de onderdelen Programmacontrole en Host Intrusion Prevention installeren. Als deze componenten niet zijn geïnstalleerd, wordt de sectie Bewaking van programma-activiteit in de hoofdvenster van het programma is verborgen.

De bewaking van programma-activiteit starten:

Ga in het hoofdvenster van het programma naar Bewaking en klik op de tegel Bewaking van programma-activiteit.

In dit venster wordt informatie over de activiteit van programma's op de computer van de gebruiker weergegeven op drie tabbladen:

Als u de informatie over de programma-activiteit wilt verbergen op de computer van de gebruiker, kunt u de toegang van de gebruiker tot Bewaking van programma-activiteit beperken.

Bewaking van programma-activiteit verbergen in de programma-interface via Beheerconsole (MMC)

Bewaking van programma-activiteit verbergen in de programma-interface via de Webconsole en Cloudconsole